Företagsevent & Teambuilding
Vårt 100 kvm tält vid Kalmar aktivitetscenter
Vårt 100 kvm tält vid Kalmar aktivitetscenter

Företagsaktiviteter hos oss i Kalmar


Vi, Didgeridoo event, gör företagsevent över hela Sverige men är hemmastadda i Kalmar. Vid Rappens lada vågar vi säga att det finns något för alla. Vi erbjuder allt ifrån femkamper eller lugnare samarbetsövningar till actionladdade lådbilsrallyn eller tekniska nymodigheter såsom VR, flyg- eller racingsimulatorer.


Värt att veta är att vi numera även har en 200 kvm stor och fin sittningsytaa med tillhörande altan med Kalmars vackraste kvällsol (se bakgrundsbild) och fyllt ladans alla utrymmen med utmaningsbås och häftiga tekniska aktiviteter. så varför inte boka hela ert arrangemang hos oss, vi lovar att ni kommer få en oförglömlig kväll. 

Femkamp för kickoff, svensexa, möhippa, konferens eller teambuilding i Kalmar

Företagsfemkamp


När det är företag som vill boka femkamp så brukar vi oftast landa i en annan femkamp än den vi kör för svensexor eller möhippor.


Vårt förslag på företagsfemkamp är sumofoboll, Segway, Pilbågsskytte, Gladiator och samarbetshinderbana som final.


Femkampen kostar 595 kr/person + moms.


10-kamp med samarbete för teambuilding. Perfekt för konferensen.

Fäktning "En Garde"


En av årets nya aktiviteter är fäktning.

Fäktning är en väldigt rolig och annorlunda aktivitet som passar perfekt i samband med er konferens, kickoff, firmafest eller med ditt kompisgäng.

Inom fäktning finns tre olika vapen Värja, Florett och Sabel. Värjan som vi kommer att fäktas med är det längsta vapnet av dem tre och det vapen som kräver mest klurighet och taktik.

Efter en kort genomgång av hur fäktning och vapnet fungerar samt några tips om hur man bäst sätter en stöt (= 1 poäng) startar utmaningen.


Pris: 495 kr/person exkl. moms

Mekanisk tjur i vårt cowbToy tema. Bullride för kickoff, fest.

American cowboy


Ett populärt tema på festen är cowboytemat och där finns det inget som passar så bra som den mekaniska tjuren eller ”bullride”.


Vi har tillsammans med tjuren lagt till ett par ytterligare cowboyinspirerade aktiviteter såsom lassokastning med äkta lassorep samt prickskytte med salongsgevär. Ett roligt koncept för ett roligt tema.


Pris: 500 kr/person + moms


Bra att veta är att en mekanisk tjur sedan januari 2012 klassas som tivolianordning och måste besiktigas som sådan. Vår mekaniska tjur är besiktigad och godkänd.


Actionfylld lådbilsrally teambuilding lagbygge

Lådbilsbygge & Race (20-200 pers)


En mycket uppskattad, kreativ, gruppstärkande och kul aktivitet. Den här typen av arrangemang har också fördelen av att den är mycket platsflexibel och publikvänlig.


Lagen får exakt samma förutsättningar, byggmaterial och verktyg för att på sitt eget fantasifulla sätt bygga en unik lådbil. Medan ni bygger era bilar kommer ni att få genomföra olika roliga och utmanande uppdrag där ni kan vinna priser som ger er fördelar i själva byggandet.


Det här är en mycket bra aktivitet för att stärka lagandan och bara ha riktigt kul. Entusiasmen är stor och många gånger förvånar arbetskamratens finurliga uppfinningsrikedom omgivningen, smart!

Byggandet är tidsbegränsat och när de olika lådbilarna står klara är det dags att testa deras körduglighet i det efterlängtade lådbilsrallyt.

Må bästa bil segra!

 

Pris: 595 kr/person exkl. moms.

Vår storfemkamp för stora sällskap. segway, samarbete, sumofotboll etc. Grymt bra!

Storfemkamp (40-200 pers)


Vi har tagit fram ett otroligt bra koncept för stora grupper som vi kör över hela Sverige. Med vårt storfemkampskoncept tävlar alla lag samtidigt och man möter ett nytt lag vid varje gren. Alla deltagare hålls aktiva och kommer att hitta något som han eller hon tyckte var extra kul. Då vi inför varje gren roterar lagen kommer deltagare att lära känna och skratta tillsammans med deltagare i både sitt och motståndarnas lag. Att stärka och skapa relationer i personalstyrkan är ofta skälet till att göra en aktivitet för sin personal och det är just därför vi satt ihop detta välsmorda koncept.


Exempel på grenar som vi ofta har med i en storfemma:

- Sumofotboll

- Mekanisk tjur

- Segway

- Samarbetsstation stress

- Gladiator jättetopsfight

- Pilbågsskytte eller blåsrörsskytte

- Hinderbana m fl.


Riktpris storfemkamp: 300 kr/person exklusive moms.

Femkamp för kickoff, svensexa, möhippa, konferens eller teambuilding i Kalmar

Aktiviteter för kvällen

- Game Room -


Aktiviteten som det senaste året har blivit allra mest bokad i vår mobila verksamhet ute hos kunder, med fantastiskt resultat, kallar vi för mobilt Game Room. Anledningen till dess popularitet är att aktiviteten andas framtid och är så otroligt trevlig i mingelformat.


Detta tar vi även såklart fasta på i vår lada. Vi sätter in våra häftiga aktiviteter i de rum som omger sittningsytan och har aktiviteterna öppna som mingelaktiviteter före och efter maten. Detta skapar en smått magisk mingelstämning och alla har nära till skratt.


Exempel på aktiviteter i detta koncept är skyttesimulator, racingsimulatorer, Icaros flygsimulator, jättenintendo, mekanisk tjur eller surf, Virtual Reality.


Utöver dessa moderna aktiviteter har vi i hässtallet även gjort ett antal utmaningsbås där man kan utmanar sin kompis mano y mano. Exempel på utmaningar är skafferiboard, blåsboll, jättelabyrint, mörkerrummet, nattduellen, jättepussel m fl.

Femkamp för kickoff, svensexa, möhippa, konferens eller teambuilding i Kalmar
Femkamp för kickoff, svensexa, möhippa, konferens eller teambuilding i Kalmar
Femkamp för kickoff, svensexa, möhippa, konferens eller teambuilding i Kalmar
Femkamp för kickoff, svensexa, möhippa, konferens eller teambuilding i Kalmar
Femkamp för kickoff, svensexa, möhippa, konferens eller teambuilding i Kalmar

Copyright © All Rights Reserved